Llicència federativa

On obtenir la llicència federativa?

  • Per aconseguir la llicència federativa s’ha de ser soci d’una entitat afiliada a la FEEC, com és el cas de la nostra entitat. Elegiu en quina modalitat us voleu federar i nosaltres us tramitem la llicència i us la fem arribar al vostre domicili.

Tota la Informació en www.feec.cat

Com actuar en cas d’accident?

Doneu les referències de l’accident i de l’accidentat/da (cal tenir a mà la el llicència federativa amb les dades de l’accidentat/da). A continuació us indicaran el centre concertat més proper, on convé acudir –si és possible– per tal de rebre una millor atenció i estalviar-se haver d’avançar l’import de les factures que es generin.

Declaració d’accident

Document que ha d’emplenar obligatòriament l’assegurat/da per rebre assistència mèdica, en cas que es produeixi un accident, en el primer servei mèdic que es presti. S’exceptuen els casos d’urgència en el primer servei, i s’han d’emplenar en un termini de tres dies després de l’accident.

Centres concertats

En aquest apartat trobaràs tots els centres mèdics que col·laboren amb l’entitat, en cas d’accident pots adreçar-te en un dels següents centres per ser atès, a no sé què l’accidentat/da no pugui realitza el desplaçament, en aquest cas trucar al telèfon d’emergències perquè sigui traslladat/da al centre més proper.

Habilitació de la llicència federativa per la FEDME

L’habilitació de la llicència federativa és la seva validació per part de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME). Abonant la quota corresponent, el posseïdor de la llicència podrà gaudir a més de tots els avantatges de la FEEC, d’aquells que ofereix la FEDME.

Avantatges per al federat/da

PROXIMES ACTIVITATS